Over ons

Stichting Kerk biedt Podium geeft musici de mogelijkheid om hun (klassieke) muziek uit te voeren voor het publiek. Dat doen ze dan in de Doopsgezinde kerk aan de Lange Noordstraat 62 te Middelburg. Deze kleine, sfeervolle kerk beschikt over een uitstekende akoestiek en een fraai orgel. Kerk en orgel staan op de monumentenlijst.
Wij zijn in 2013 gestart met onze concerten waarvan muzikale kwaliteit, variatie én ongedwongen, gezellige sfeer door het publiek zeer worden gewaardeerd.
In deze omgeving  kunnen musici in opleiding werken aan hun bekendheid, meer podiumervaring op doen of try-outs uitvoeren bijvoorbeeld van een examenrecital. Ook gevorderde amateur-musici zijn bij ons welkom!
De concerten vinden eenmaal per maand plaats, doorgaans op de zondagmiddag, maar in overleg kan zo nodig uitgeweken worden naar een anders dag. In totaal programmeren we 10 concerten per jaar.
De musici krijgen voor hun optreden geen honorarium, maar wel de vrije beschikking over de kerk en desgewenst orgel of piano/vleugel. De toegang tot de concerten is vrij. Na afloop is er een collecte ter dekking van de kosten.
Wij zijn geen officiële  concertzaal, maar beschouwen ons als faciliterend:  we bieden de musici  een podium en  publiciteit.
Zin om dat podium op te gaan? U kunt zich bij ons aanmelden. Leest u wel vooraf de voorwaarden .

Sinds  2014 is Kerk biedt Podium een  Stichting.
Als Stichting hopen we met sponsorgelden en donaties van ons publiek een financiële basis te  creëren voor onze  muzikale activiteiten en zo ruimte te kunnen blijven geven aan muzikaal passie en talent.

Wilt u ons steunen?  Dan kunt u uw bijdrage  storten op ons rekeningnummer:
NL19 RABO 0190 1048 72  t.n.v. Stichting Kerk biedt Podium.  Graag daarbij vermelden  ‘donatie’.
U kunt het ook rechtstreeks doen via onderstaand formulier.
Bij voorbaat veel dank!

Bedrag