Duo Cibeles opent nieuwe concertseizoen

Francisco Deheza, viool en Suzanne van Duuren, cello vormen samen Duo Cibeles. Dit muzikale duo opent ons nieuwe seizoen met een concert op zondagmiddag 24 september. Op het programma staan werken van Hoffmeister, Honegger en Kodaly. De toegang tot het concert, dat om 15 uur begint. is gratis. Er is een collecte ter dekking van de kosten.

Suzanne van Duuren (1986) studeerde aan de conservatoria van Enschede, Tilburg en Brussel. waar zijn in 2015 haar Masterdiploma met onderscheiding behaalde.
Al op jonge leeftijd speelde zij in symfonieorkesten, waaronder het Jeugdorkest Nederland, het Nationaal Jeugdorkest en het European Union Youth Orchestra. In 2006 won zij een 3e prijs op het Prinses Christina Concours in de conservatorium categorie te Enschede, tevens won zij een solistisch optreden met Symfonia Jong Twente. Daarna volgden andere solistische optredens met orkesten in binnen–en buitenland.
Francisco Dehezza (1992) studeerde aan de conservatoria van Pamplona, Pescara, Brussel en Groningen. Ook hij heeft al op diverse internationale concertpodia gestaan en was prijswinnaar in internationale en nationale concoursen.

Duo Cibeles is pas in 2015 opgericht, maar heeft al de nodige concerten in Nederland, België, Hongarije en Spanje gegeven.Het repertoire van Duo Cibeles bevat de hoogtepunten van het klassieke repertoire voor viool en cello en arrangementen van jazz nummers tot movie lyrics. In Middelburg staan op het programma: Duo for violin and cello van Hoffmeister, Sonatina for violin and cello van Honegger en Duo for violin and cello Opus 7 van Kodaly.

Volgende concerten bij Kerk biedt Podium zijn: 15 oktober met koperblazersgroep o.l.v.Ad Stroo; 18 november met André Poortvliet, klavecimbel en Marco Ketels, blokfluit en 3 december met Zeeuws Mandoline en Gitaarorkest en koperkwartet familie Jongepier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com