Orgelconcert en presentatie cd “Play it cool”

Op zaterdagavond 22 april ontvangt Commissaris van de Koning in Zeeland, Han Polman in de Doopsgezinde kerk van Middelburg uit handen van organist Joost de Nooijer een exemplaar Schermafbeeldingvan de cd “Play it cool”.
Op deze cd heeft Joost de Nooijer samen met de Duitse organiste Kerstin Wolf orgelwerken vastgelegd van de inmiddels wereldwijd gespeelde componist Ad Wammes. Deze Nederlandse presentatie wordt omlijst door een concert van Joost op het fraaie orgel van de Doopsgezinde kerk. Hij zal daarbij onder meer een aantal werken van de cd laten horen. Ad Wammes is ook aanwezig en met hem en Joost zullen we een klein interview hebben over “Play it cool” en de composities van Ad.
We zijn erg blij met de spontane medewerking van componist en organist aan deze activiteit, die we organiseren in samenwerking met de afdeling Zeeland van de Koninklijke Vereniging van Organisten en Kerkmusici.
Het is ook erg leuk, dat de heer Polman, zelf enthousiast organist, bereid is gevonden om de cd in ontvangst te nemen.
De toegang tot het concert, dat om 20 uur begint, is gratis. Er is een collecte bij de uitgang ter dekking van de kosten. Lees meer over concert  elders op onze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com