Beste bezoeker van onze site en concerten

Als bestuur en medewerkers doen we niets liever dan concerten organiseren, dus musici uitnodigen om bij ons op het podium te komen en prachtige muziek met u te delen.
Helaas, het zit er nu (even) niet in.
We verheugden ons op het geplande concert -morgen 10 mei- met bijzondere, oude muziek door het vocaal ensemble Lyra Antiqua uit Vlaanderen. Dat kan nu niet doorgaan.
Ook voor juni hadden we een bijzonder concert op stapel staan. Natuurlijk, als alles meezit mogen vanaf juni weer concerten georganiseerd worden. Jawel, maar wel met maximaal 30 personen en de vereiste afstand.
Hoe sfeerloos en weinig inspirerend zou dat zijn, totaal niet passend bij Kerk biedt Podium en zeker niet nu onze concerten de laatste tijd druk bezocht werden, met aanzienlijk meer dan 30 bezoekers.
U begrijpt: dat gaan we u, de musici en onszelf niet aandoen, dus ook in juni geen concert.
Juli en augustus zijn bij ons altijd de zomermaanden waarin we geen concerten organiseren. We gaan ons dus richten op september.
Hoe we dan weer van start gaan, zullen we binnenkort als bestuur en medewerkers met elkaar bespreken. We houden de moed er in. We hopen u ook.
Tot ziens in het nieuwe seizoen en fijne zomermaanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com