Bijzonder meditatie-concert op 20 maart

Singer/songwriter Fantine Tho en pianist/componist Jacco Lamfers geven op 20 maart van 15.00 uur tot 16.00 uur een meditatie-concert bij Kerk biedt Podium in de Doopsgezinde Kerk aan de Lange Noordstraat te Middelburg.
Dit concert brengt muziek en meditatie bij elkaar. Fantine en Jacco spelen en zingen hun eigen muziek, afgewisseld met begeleide en stille meditatie.

Fantine Tho is in Brazilië zangeres geweest van een populaire band. Nu ze in Nederland woont, is ze yoga-lerares en integreert haar eigen muziek met yoga en unieke projecten, zoals Muzikale Portretten en een initiatief voor het herbeplanten van het Atlantische Woud in Brazilië.
Jacco Lamfers werkt als pianist vooral met zangers en speelt zijn eigen werk. In Schotland, waar hij 5 jaar lang woonde, was hij werkzaam aan het Royal Conservatoire in Glasgow. Ook heeft hij daar het componeren weer opgepakt. Hij volgde lange tijd lessen bij het Kanzeon Zen Centrum in Den Haag.

We nodigen u van harte uit om deze bijzondere combinatie te komen ervaren en ondergaan. De toegang tot het concert is vrij. De collecte bij de uitgang is dit keer in zijn geheel bestemd voor humanitaire hulp aan Oekraïne.
www.fantinetho.com
www.jaccolamfers.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com