Ichos kwartet presenteert zich

Het Ichos kwartet


Op zondag 23 september om 15 uur presenteert het 
Ichos kwartet zich voor de eerste maal aan het Zeeuws publiek met een gevarieerd programma van aria’s, liederen en duetten, afgewisseld met enkele pianosolo’s . Dat gebeurt in de Doopsgezinde kerk aan de Lange Noordstraat te Middelburg . Het concert wordt georganiseerd door Stichting Kerk biedt Podium.
Het Ichos kwartet is begin 2018 opgericht en bestaat uit de drie zangers Hanna de Bruin (alt), Theo Decloedt (bariton), Marinken Van de Velde (mezzo-sopraan) en pianiste Manon Berendschot. Zij studeren allen aan het conservatorium in Tilburg. Hoewel het kwartet nog pril is, beschikt het al over een breed repertoire, aangezien de afzonderlijke leden al in verschillende bezettingen gespeeld hebben en nog spelen.
Tijdens het concert in de Doopsgezinde kerk zal het Ichos kwartet het publiek meenemen naar de Barok (Bach en Purcell), de Klassieke Periode (Mozart), de Romantiek (Schubert, Brahms, Loewe, Mahler) en de Twintigste Eeuw (Claude Debussy, Kurt Weill).
Het concert zal afgesloten worden met een deel uit
Actias Luna van de jonge componiste Aura Bouw. Dit deel is speciaal voor het Ichos kwartet gecomponeerd. Wilt u het volledige programma weten, klik dan hier
De toegang tot het concert is gratis en er is een collecte bij de uitgang ter dekking van de kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com