Vocal Group @Lips

Close harmony bij ons op zondag 23 februari 15 uur: een concert door ‘Vocal Group @Lips’: negen vrouwen, die a capella vier-en vijfstemmige arrangementen zingen, van swingende popsongs tot gevoelige ballads.
Vocal Group @Lips startte in 2012. Het eerste optreden bij Middelburg VOLkoren- een aantal jaren geleden- was een groot succes. De groep brengt met een aangename en verzorgde performance een vocaal programma dat er zijn mag. Geen klassieke muziek in de letterlijke zin van het woord, maar wel close harmony van ‘klassieke’ kwaliteit en daarom kan het ook een keer bij ons

Klank en kleuren
Close harmony is een meerstemmige zangstijl. De stemmen van verschillende zangers zitten dicht bij elkaar, waardoor de muziek een rijkdom aan klank en kleuren krijgt. Deze techniek vraagt om zeer zuiver zingen, waarbij ook de verschillende stemmen goed met elkaar moeten overeenkomen.
Op het programma van 23 februari staan bekende en minder bekende nummers, allemaal in klassiek klinkende arrangementen. Nederlandstalig repertoire ontbreekt daarbij niet, o.a. is te horen het bekende Mag ik dan bij jou van Claudia de Brey .
Zoals gebruikelijk bij ons is de toegang vrij en kunt u ons weer steunen met uw gift bij de uitgang.

Vocal Group @Lips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com