Voorlopig Podium bij u Thuis

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Schermafdruk-2020-06-02-21.58.55.png
De eerste on-line musici

Noodgedwongen organiseren we de komende maanden geen concerten meer. Wellicht kunnen we in september- in aangepaste vorm- u weer verwelkomen in de Doopsgezinde kerk van Middelburg met mooie muziek. In de tussentijd willen wij toch -zij het digitaal en bescheiden- van tijd tot tijd een podium bieden aan musici, zodat zij u thuis een muzikaal kleinood kunnen schenken via ons nieuwe YouTube kanaal. We presenteren u deze mini-concerten onder de titel Podium bij u Thuis.
Klikt u op https://youtu.be/-GR4BnwwJkY en u hoort en ziet onze eerste on-line Zeeuwse musici: Ko de Rooij en Rinus Zuidweg op cornet in een sfeervol duet.
Op 20 mei speelde bij ons al weer een Zeeuws talent, Jasmijn de Klerk op saxofoon, samen met haar vriend Ivan Sanchez Iglesias. U ziet en hoort ze op https://youtu.be/PFpa7oxILnc .
Binnenkort volgen nieuwe opnames.
Veel plezier met luisteren en kijken en…..mocht u zelf als musicus (amateur of beroeps) willen meewerken aan dit ‘project’ , mail ons even -kerkbiedtpodium@gmail.com- en wij maken samen met u uw muziekvideootje voor ons YouTube kanaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com