Kerk biedt Podium weer van start.

v.l.n.r.Koenraad Spijker, piano; Emma Roijackers, viool; Anna Trombetta, mezzo-sopraan

Na zes maanden gedwongen rust gaat Kerk biedt Podium weer van start.
Op zondagmiddag 27 september openen violiste Emma Roijackers, mezzosopraan Anna Trombetta en pianist Koenraad Spijker het nieuwe seizoen met muziek van Beethoven en Bernstein. Dat doen ze in twee concerten, te beginnen om 14 uur en herhaald om 16 uur.
Van Beethoven worden delen uit zijn sonates voor viool en piano uitgevoerd en liederen voor zang en piano. Daarnaast zullen delen uit Bernsteins beroemde West Side Story klinken. De musici beloven een zeer afwisselend programma te bieden, van serieus tot swingend, waarbij ze ook het een en ander zullen vertellen over hun muziekkeuze.

Hoog niveau
Met elkaar staan Emma Roijackers, Anna Trombetta en Koenraad Spijker garant voor een concert waarin enthousiasme, muzikaliteit en een hoog technisch niveau hand in hand gaan.
De mezzo-sopraan Anna Trombetta studeerde in 2016 af aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag en begon in 2019 aan een Master Klassiek Zang op het Conservatorium van Amsterdam. Zij trad in 2018 op als Emperor Nerone in Monteverdi’s L’incoronazione di Poppea en in 2019 vertolkte ze de rol van Cherubino in Mozarts Le Nozze di Figaro. Haar Amerikaans debuut maakte Anna bij The Center for Contemporary Opera.
Met pianist Koenraad Spijker vormt ze een duo en treedt ze regelmatig in het land op.
Koenraad Spijker studeerde in 2013 aan het conservatorium van Utrecht af met een 9,3 af voor zijn bachelor klassiek piano. In 2019 haalde hij een 10 voor zijn masterexamen. Hij heeft zich gespecialiseerd in de muziek van Aleksander Skrjabin. Zijn eindexamenrecital bestond dan ook geheel uit werken van de Russische meester.
Koenraad speelde op nationale en internationale festivals in klassieke muziek, kamermuziek, improvisatie en wereldmuziek.
Violiste Emma Roijackers studeerde in 2019 af aan het Conservatorium van Amsterdam met de hoogst mogelijke onderscheiding: 10.
Ze is actief als kamer-musicus, soliste en concertmeester en treedt ze zowel in Nederland als in Europa op. In Nederland op de grote podia als Tivoli Vredenburg, het Muziekgebouw en het Concertgebouw.
Emma behaalde meerdere prijzen o.a. op het Prinses Christina Concours en wordt gevraagd op internationale kamermuziekfestivals. Zij speelt regelmatig mee bij het gerenommeerde Amsterdam Sinfonietta.

Reserveren
In verband met het coronavirus zal het concert door maximaal 30 bezoekers bezocht kunnen worden en wordt het op 2 tijdstippen gehouden: 14 uur en een herhaling om 16 uur. Reserveren is noodzakelijk. Dit kan per mail naar kerkbiedtpodium@gmail.com. Graag uw telefoonnummer en het gekozen tijdstip vermelden.
De toegang tot het concert is vrij en er is een collecte ter dekking van de kosten. Deuren van de kerk gaan 15 minuten voor aanvang van het concert open.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com