Weer Podium Thuis

Concert 27 september j.l. Fantastisch, maar voorlopig even het laatste ‘real’

Op 27 september jl. begonnen we als Kerk biedt Podium vol goede moed aan het nieuwe seizoen met een concert in twee afleveringen, weliswaar beperkt door corona, maar muzikaal gezien een groot succes met fantastische musici en een enthousiast publiek.

Helaas, de ontwikkelingen in de verspreiding van het virus en de bijbehorende maatregelen in de weken daarna waren zodanig, dat  wij besloten om toch maar weer pas op de plaats te maken met de live concerten. Vanavond, 30 oktober, hadden wij een concert met Barokmuziek voor viool en basso continuo in de Doopsgezinde kerk in de planning staan. Tot onze spijt moeten we de deuren gesloten houden.

Maar: we willen blijven doorgaan om samen met u mooie muziek  (uitvoerend en luisterend) te laten klinken. Kan Kerk biedt Podium even niet…?…dan Podium Thuis.

We gaan dan ook het geplande concert in de komende maand november voor u in een iets afgeslankte vorm laten uitvoeren en online zetten via onze website en we berichten u uiteraard daarover.

Hoe het daarna verder gaat? We zullen het moeten afwachten…
Afwachten hoeft echter geen stilzitten te betekenen. Dus zullen we -mocht dat nodig blijken -doorgaan met deze online mini-concerten. Uw suggesties of mogelijk zelfs aanbod daarvoor zijn zeer welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com