Harpconcert op 1 juli (i.s.m.Muziekschool Zeeland)

Ons laatste concert voor de zomervakantie zal er een zijn in samenwerking met Muziekschool Zeeland en wel op zaterdag 1 juli om 16.30 u. (dus niet om 15.00 uur zoals eerder vermeld!). De kerk is open vanaf 16.00 u.
De Doopsgezinde kerk aan de Lange Noordstraat te Middelburg zal dan gevuld worden met harpklanken, te beginnen met een openbaar D examen door Maaike Maaskant. Zij zal niet alleen solostukken spelen, maar ook duetten. Het D examen is het hoogste examen van de Muziekschool.
Om 17.15 u is er een korte pauze, waarin u een glas sap aangeboden krijgt, terwijl de examencommissie zich even terug trekt. Na de uitslag van de commissie staat vanaf 17.30 u nog meer harpmuziek op het programma.
De musici zijn dan meerdere leerlingen van de Muziekschool, van beginnend tot gevorderd. Zij willen de muziek die zij ingestudeerd hebben, graag aan u laten horen. In veel gevallen is dit muziek van échte, vaak onbekende, harpcomponisten, zoals J.M. Nijp, B. Andres  en I. Frimout. Maar… ook drie delen uit Eine Kleine Nachtmusik van Mozart zullen klinken!
Het einde van deze bijzondere harpmiddag is om 18. 15 uur . De toegang is gratis, maar uw gift bij de uitgang ter ondersteuning van onze Stichting Kerk biedt Podium is zeer welkom.
Welkom op zaterdag 1 juli !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.