Drie komende concerten

Op 30 oktober zouden de jonge talenten Amber Mertens (piano) en Sara Marinissen (viool) optreden. In verband met studiedruk hebben zij gevraagd of zij hun concert op een later tijdstip in het seizoen kunnen uitvoeren. In onderling overleg zullen we dus dit concert in het eerste half jaar van 2022 plannen.

We zijn heel blij met de toezegging van Michelle Pritchard (viool) en Marco van Pagee (altviool) om nu op 30 oktober om 20 uur belangeloos een concert te geven ten bate van Stichting Kerk biedt Podium. Medewerking verleent Bert Geleijnse op het orgel. Het programma wordt later bekend gemaakt maar zal muziek van Barok tot hedendaags omvatten

Op zondag 28 november om 15 uur spelen Karlijn Geleijnse en haar oud gitaardocent Rein Koolen in duetten en soli. Klavecimbelbegeleiding is er door Claire Clark en Bert Geleijnse.

Op zaterdag 18 december om 20 uur verzorgt de sopraan Maartje Stroo een recital met liederen uit de Renaissance. Zij wordt begeleid door Jelle Kalsbeek, luit.

En zo hebben we het jaar uit nog drie bijzondere concerten te gaan, waarop u van harte welkom bent. Het programma van de diverse concerten ziet u binnenkort op de betreffende pagina op deze site.

Michelle Pritchard en Marco van Pagee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com