Sopraan Maartje Stroo met liederen uit de RenaissanceJohn Dowland….Zijn muziek klonk tijdens ons laatste concert op 19 november, toen vertolkt door twee gitaristen.
Ook in het nieuwe concert van zondagmiddag 20 februari gegeven door de sopraan Maartje Stroo, ontbreekt Dowland niet, de beroemde Engelse componist uit eind 16e eeuw, begin 17e eeuw.
Begeleid door Jelle Kalsbeek op de luit brengt Maartje een programma met liederen uit de Renaissance van Engelse, Nederlandse, Italiaanse en Franse bodem.
Liefhebbers van oude muziek kunnen hun hart ophalen, maar niet alleen zij: de harmonie en eenvoud van deze muziek kan iedereen raken, die zich daarvoor open wil stellen. Het talent van beide jonge musici is daarbij zeker behulpzaam.
Er zijn nog plaatsen open voor het concert dat om 15.00 uur begint in de Doopsgezinde kerk aan de Lange Noordstraat te Middelburg.Vooraf reserveren via www.kerkbiedtpodium.nl is wel vereist.
We vragen geen toegangsprijs, maar zijn wel erg blij met uw gift aan het einde van het concert.
Dit concert stond eerder gepland voor 19 december, maar moest toen geannuleerd worden als gevolg van de lockdown

2 gedachten over “Sopraan Maartje Stroo met liederen uit de Renaissance

  • 20 februari 2022 om 10:15
    Permalink

    Is er vanmiddag nog plaats bij de uitvoering van Maartje Stroo en Jelle Kalsbeek in de doopgezinde Kerk in de lange Noordstraat in Middelburg ? Dan willen wij graag daar van getuigen zijn. We wachten nog even af of er plaats is.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com